Summer NAMM (Nashville, TN)

mharvey22Events3 Comments

Mandy, at the National Association of Music Merchants (NAMM) in Nashville, plays a new “Try” ukulele created by Kala Brand Music.

Three days of hanging out, singing and networking with some of the finest folks in the music business.

3 Comments on “Summer NAMM (Nashville, TN)”

  1. Hola Mandy, només vull agrair-te profundament el haver-me permès emocionar-me, gaudir i sentir en les teves cançons, el verdader significat de la vida. Envoltada de valors com la bondat, la humilitat, l’ esforç, el aixecar-se de nou i seguir creixent. La il.lusió, enteresa…. Tinc una filla amb paràlisis cerebral per la qual i gràcies a ella, lluito a diari. Tot te sentit quan penso per què i per a qui faig les coses. Coneixer de la teva existència, ha enriquit el meu esforç. M’ he sentit molt proper a la teva vivència i agraït de poder- la gaudir.
    Segur rebràs milers de correus a diari i segurament aquest no el podràs arribar a llegir mai. A demés en català! Potser això és el de menys. Segur t’ arribarà d’ alguna manera el meu apreci i agraïment pels emotius moments que he compartit amb la teva experiència personal. La teva vida.
    Els millors desitjos. Segur ets una gran persona. No pot ser d’ una altre manera. Com la meva filla, sou especials i tot allò que percebem de vosaltres és especial. Ens fa millors persones.
    Una abraçada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *